Reminder Groninger Paard online Dressuur- en Mencompetitie

Reminder Groninger Paard online Dressuur- en Mencompetitie

De maanden vliegen voorbij, en dat betekent dat er nog maar een paar weken over zijn om deel te nemen aan de online dressuur- en mencompetitie van 2022! Tot en met 15 augustus is het nog mogelijk om een dressuur- of menproef in te sturen, door zowel leden als niet-leden met een Groninger, waarna de besten van deze competities hele gave prijzen kunnen winnen.

De beste dressuurruiters winnen proefgerichte begeleiding van Zware Tour amazone Esra de Ruiter! De beste twee menners van de competitie winnen een menclinic van de enige echte meervoudige menkampioen Bram Chardon.

Het insturen van een proef kan nog één of meerdere keren tot en met 15 augustus, door te mailen naar bestuur@hetgroningerpaard.nl. Deelname kost €15 euro per keer en zal gefactureerd worden door het stamboek. Niet leden dienen hiervoor hun factuurgegevens bij deelname door te geven. Graag bij deelname tevens vermelden welke proef is verreden, de naam van ruiter en paard, en of je al dan geen toestemming geeft voor publicatie van (fragmenten van) de proef op de social media van Vereniging het Groninger Paard.

De te verrijden proeven zijn hier te vinden.

Lees voor deelname goed de speciaal opgestelde reglementen door. Dan is het opzadelen/inspannen en gaan! We wensen jullie heel veel succes en plezier en hopen op veel deelname en enthousiasme.