Verenigingsweekend bijna volgeboekt!

Verenigingsweekend bijna volgeboekt!

We zijn blij verrast door het grote aantal mensen dat zich nu al heeft opgegeven voor deelname aan het Verenigingsweekend. Het maximale aantal deelnemers is bijna bereikt. Er is nog één plaats beschikbaar.

Wie zich daarna nog opgeeft komt op de reserve lijst en kan alleen meedoen als een andere deelnemer annuleert. Als op de reservelijst 5 deelnemers zijn aangemeld stoppen we de inschrijving voor het weekend. Voor mensen die op zaterdag met de dagtocht willen meedoen is nog wel ruimte. Vol is vol natuurlijk, maar zo niet, de inschrijving loopt nog tot uiterlijk 1 oktober. Voor meer informatie en het inschrijfformulier klik hier.

Aan het programma voor het weekend wordt nog gewerkt natuurlijk. Ook de deelnemers krijgen daar een grote rol in. Zij zullen daarvoor door de weekendcommissie benaderd worden binnenkort. We zijn benieuwd naar hun ideeën natuurlijk, maar een leuk kennismakingsspel op de eerste dag en een barbecue na de dagtocht zijn altijd terugkerende succesnummers, net als de altijd prachtige dauwtraprit op de laatste dag, die altijd een belevenis is. Één ding is zeker…, we gaan er iets super gezelligs van maken samen! Er zijn al deelnemers die het aantal nachtjes slapen aan het aftellen zijn haha….

Namens de Weekend commissie,
Lex